Lisää minusta

Nopea oppija

Rakastan uusien asioiden oppimista. Olen utelias ja kyselen aina paljon. Pidän kaikkia aiheita kiehtovina. Pidän erityisen paljon tutkimisesta ja uuden löytämisestä ja olen nopea soveltamaan oppimaani tietoa käytännössä.

Tiimipelaaja

Kykyäni tarkastella asioita eri kulmista arvostetaan ja minulta pyydetään usein neuvoja. Olen ystävällinen ja reilu toisille eikä minulla ole koskaan liian kiire kuunnella tai auttaa toista. Kaikkien ihmisten kohteleminen reilusti on pysyvä periaatteeni. Tiimikaverina teen aina osuuteni ja työskentelen lujasti ryhmän menestyksen eteen.

Luova suunnittelija

Ajattelen usein asioiden tekemistä uudella tavalla. Asioiden perusteellinen harkinta ja tutkiminen joka puolelta on kuitenkin minulle tärkeää, mutta en tyydy tekemään asioita tavalliseen tapaan, jos parempi tapa on olemassa. Löydän usein kompromissin, joka hyödyntää itseni ja toisten potentiaalia sekä mahdollistaa kokeilukulttuuria.

Tiiminvetäjä

Johtotehtävissä pyrin rohkaisemaan ryhmää saamaan tehtävät valmiiksi ja säilyttämään harmonian ryhmässä luomalla kaikille tunteen siitä, että heidät ja heidän potentiaalinsa on huomioitu. Olen hyvä organisoimaan isojakin kokonaisuuksia ja huolehtimaan siitä, että asiat tapahtuvat.

Luonteva verkostoituja

Olen luonteva verkostoituja. Olen aidosti kiinnostunut sidosryhminieni toiminnasta, keskustelen sujuvasti alasta kuin alasta sekä pystyn näkemään potentiaalisia yhtymäkohtia eri toimijoiden välillä. Jään helposti suustani kiinni uusienkin ihmisten kanssa ja kiinnostavien aiheiden ympärillä rönsyilen ideoita puolelle ja toiselle.

Persoona

Olen aurinkoinen ja teeskentelemätön persoona. Hyvinä päivinä jaan iloa ja aurinkoa ympärilleni, huonoina päivinä pysyten mieluumin toimistossa paperihommissa. Olen pitkäjänteinen mutta intensiivinen ihminen ja lähestyn kaikkea tekemistäni innokkaasti ja energisesti enkä koskaan tee mitään puolinaisesti. Olen uskalias henkilö, joka ei peräänny uhkien, haasteiden tai vaikeuksien edessä, vaan etsin tien läpi harmaan kiven.