XmasJKL 2016 - The Finnish Games Industry's Pre-Xmas Seminar @ Peliosuuskunta Expa

XmasJKL 2016 – The Finnish Game Industry’s Pre-Xmas Seminar

30Toteutus: 1.3.2016 – 30.11.2016
Tehtävä:
Tapahtumakoordinaattori
Tilaaja: Peliosuuskunta Expa

XmasJKL on kansainvälinen ja yksi Suomen pelialan odotetuimmista matalankynnyksen business seminaareista. Tapahtumassa asiaohjelman jälkeen kravatit nousevat kaulasta otsalle ja osallistujat toimitusjohtajista harjoittelijoihin istuvat samoissa pöydissä nauttien hyvästä seurasta, ohjelmasta ja tarjoiluista.

Tapahtumassa kuullaan alansa parhaimpia puhujia, testataan pelejä, vaihdetaan ideoita ja business strategioita tuopin äärellä sekä juhlitaan raskaan työvuoden päätöstä rennoissa merkeissä.

Tapahtumaa järjestää Peliosuuskunta Expa ja marraskuun 2016 XmasJKL -tapahtuma oli toinen kerta, kun tapahtuma järjestettiin Jyväskylän yliopiston Ruusupuistossa. Tapahtumassa kuultiin yhteensä 9 puhujaa ja siihen osallistui noin 250 pelialan edustajaa opiskelijasta, tutkijaan, yrittäjään sekä alasta muuten kiinnostuihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *