eMessi2 -hankkeen loppujulkaisun grafiikka @ Humak

eMessi2 -hankkeen päätösseminaari

Toteutus: 1.1.- 31.10.2015
Tehtävä: 
Hankeassistentti / tuottaja
Tilaaja: Humanistinen ammattikorkeakoulu, eMessi2-hanke

Järjestöalalla on työn luonteeseen ja rakenteeseen liittyviä hyvinvointiriskejä, joihin eMessi2-hankkeessa pyrittiin pureutumaan ja tuottamaan työhyvinvointia tukevia toimintamalleja. Hankkeen tavoitteena oli kehittää verkkoavusteista vertaistukemisen ja -oppimisen menetelmää työhyvinvoinnin tukemiseksi järjestöalan ammatillisessa työssä.

Hankkeen perusajatus oli, että vertaisuuteen perustuva verkkopohjainen ryhmätoiminta edistää henkistä työsuojelua ja tukee työhyvinvointia, työn hallintaa arjessa, työhön liittyvää oppimista ja hiljaisen tiedon näkyväksi tekemistä.

Katso eMessi-koulutusoppaan kansikuva täysikokoisena tästä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *