www.tanssinkeskus.fi – verkkosivut

Toteutus: 2015
Tehtävä:
Media-assistentti
Tilaaja: Keski-Suomen Tanssin Keskus

Keski-Suomen Tanssin Keskus ylläpitää ja kehittää valtakunnallista tanssin aluekeskustoimintaa Keski-Suomen maakunnassa. Toiminta on käynnistetty opetusministeriön aloitteesta vuonna 2004. Aluekeskusten keskeisinä tehtävinä on kehittää tanssitaiteen toimintaedellytyksiä, lisätä tanssitaiteilijoiden työtilaisuuksia sekä laajentaa kulttuuritoimintaa valtakunnallisesti.

Tanssin Keskuksen missiona on mahdollistaa tanssikulttuurin ja yleisön kohtaaminen sekä tanssin ammattilaisten työskentely. Vuosittain Tanssin Keskus työllistää noin 50 tanssin ammattilaista sisältäen tuottajat, valo- ja äänisuunnittelijat, muusikot, video- ja valokuvaajat sekä muun teknisen henkilökunnan. Keski-Suomen Tanssin Keskus on välittäjä- ja tuottajaorganisaatio, joka parantaa tanssin näkyvyyttä ja tunnettuutta alueellaan sekä valtakunnallisesti.

Tutustu verkkosivuihin: www.tanssinkeskus.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *