Työhyvinvoinnin kuumailmapallo – työpaja

Toteutus: 2015
Tehtävä: Hanke-assistentti / Tapahtumakoordinaattori
Tilaaja: Humanistinen ammattikorkeakoulu

Työhyvinvoinnin kuumailmapallo -työpaja @ Humak
Työhyvinvoinnin kuumailmapallo -työpaja @ Humak

Työhyvinvoinnin kuumailmapallo – työpaja on muunnelma Tiina Honkosen Voi hyvin opettaja – teoksessa kuvatusta työpajamenetelmästä. Kirjassa kuvataan erilaisia käytännön menetelmiä työhyvinvointiin tavoitteenaan erityisesti parantaa työpaikan yhteisöllisyyttä.

Työpajassa hyödynnettyä kuumailmapallo-tekniikkaa voidaan käyttää apuna esimerkiksi työyhteisöissä, kouluympäristöissä ja oman toiminnan kehittämisessä. Tekniikalla pyritään löytämään positiivisten ja negatiivisten asioiden aiheuttajia ja syitä, joiden tiedostaminen ja tunnistaminen on avain muutokseen.

Työpajan tarkoituksena oli edistää yhteisöllistä ja rikkoa työhyvinvointiin liitettyjä perinteisiä käsityksiä sekä luoda vaihtoehtoisia työkaluja eri toimijoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *